AdvokatWatch

Roskilde-firma mangler partnere: Ambitiøse advokater bør forlade København

Enp Advokater i Roskilde kæmper med at tiltrække nye advokater til advokatkontoret. "Vi ligger for tæt på København," lyder det fra partner, der undrer sig over, at advokater er så forhippede på at arbejde i hovedstaden.

Flere advokater kunne med fordel vende København ryggen og se mod mindre byer, hvor vejen fra advokat til partner er meget kortere, mener Bjarne Skov, advokat og partner i Roskilde-firmaet Enp Advokater. | Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Flere mindre advokathuse med en håndfuld jurister tilknyttet har kæmpet med at tiltrække advokater for at udvide forretningen eller foretage et generationsskifte.

Brunse Mæhlisen Advokatfirma i Hørning, en mindre by i Horsens retskreds 15 minutter syd for Aarhus, kan ikke finde nogen til at overtage forretningen, når partnerne snart går på pension. Mens Ret og Råd Fyn har opgivet at drive kontor fra Faaborg, Assens Nyborg, Middelbart og Ejby, for i stedet at samle medarbejderne på kontoret i Odense.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier