AdvokatWatch

Roskilde-firma mangler partnere: Ambitiøse advokater bør forlade København

Enp Advokater i Roskilde kæmper med at tiltrække nye advokater til advokatkontoret. "Vi ligger for tæt på København," lyder det fra partner, der undrer sig over, at advokater er så forhippede på at arbejde i hovedstaden.

Flere advokater kunne med fordel vende København ryggen og se mod mindre byer, hvor vejen fra advokat til partner er meget kortere, mener Bjarne Skov, advokat og partner i Roskilde-firmaet Enp Advokater. | Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Flere mindre advokathuse med en håndfuld jurister tilknyttet har kæmpet med at tiltrække advokater for at udvide forretningen eller foretage et generationsskifte.

Brunse Mæhlisen Advokatfirma i Hørning, en mindre by i Horsens retskreds 15 minutter syd for Aarhus, kan ikke finde nogen til at overtage forretningen, når partnerne snart går på pension. Mens Ret og Råd Fyn har opgivet at drive kontor fra Faaborg, Assens Nyborg, Middelbart og Ejby, for i stedet at samle medarbejderne på kontoret i Odense.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier