AdvokatWatch

Sociale medier skal sælge Svendborg-advokater i konkurrencepræget marked

Som mindre advokatfirma kan det være svært at få opmærksomhed og være synlig i en branche, hvor de store bliver større og konkurrencen mere intens. Det har fået Bertel Rasmussen Advokater fra Svendborg til at ansætte en kommunikationsmedarbejder for blandt andet at øge indsatsen på sociale medier og udbrede kendskabet til firmaet.

De seks jurister på det sydfynske advokatkontor Bertel Rasmussen Advokater. Forrest er det fra venstre advokaterne Adam Ringsby-Brandt, Jens Bertel Rasmussen og Christina Nimand Hansen. | Foto: Bertel Rasmussen Advokater / PR

Hvordan gør man som mindre advokatfirma opmærksom på sig selv i en branche med benhård konkurrence? Som regel er kommunikationsfolk forbeholdt gangene i virksomheder med en vis størrelse. Ikke desto mindre har det lille advokatfirma Bertel Rasmussen Advokater ansat en medarbejder til at styre kommunikationen, selv om kontoret kun tæller seks jurister samt administrativt personale.

Kommunikationsmedarbejderen står ikke mindst for firmaets målrettede indsats på de sociale medier, fortæller advokat Christina Nimand Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier