AdvokatWatch

Skærpet tilsyn med advokater får nye muskler

Advokatsamfundet polstrer tilsynsenhed med yderligere to jurister, som kommer til fra stillinger hos henholdsvis Rigsadvokaten og Rigspolitiet. Det er et led i det skærpede tilsyn med advokatbranchen, som brancheorganisationen tidligere har varslet.

Yderligere to jurister tager plads i tilsynsenheden hos Advokatsamfundet, der holder til i hjertet af København. | Foto: Google Maps

Advokatsamfundet føjer friske kræfter fra Rigsadvokaten og Rigspolitiet til svulmende tilsynsafdeling, oplyser brancheorganisationen på sin hjemmeside.

Det er helt i tråd med den "fordobling af tilsynstrykket", som Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, lagde op til i et interview med AdvokatWatch i efteråret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier