AdvokatWatch

Legaltech-direktør: "Advokaterne må træde ud af deres forskansede kobbertårne"

Grundlægger og direktør i legaltech-firmaet Contractbook langer i en kronik i Børsen ud efter den traditionelle del af advokatbranchen, som han mener står over for tre store udfordringer.

Niels Martin Brøchner, direktør for Contractbook | Foto: Contractbook / PR

Nye konkurrenter, nye teknologier og nye forbrugere truer den traditionelle advokatbranche, mener direktør i legaltech-firmaet Contractbook.

I en kronik i Børsen skriver Niels Martin Brøchner, at "det er svært at overbevise et rum fyldt med millionærer om, at der er noget galt med deres forretningsmodel". Men selvom det generelt går godt i advokatbranchen, mener Brøchner, at der er grund til panderynker i de traditionelle dele af advokatbranchen.

"Advokaterne må træde ud af deres forskansede kobbertårne og engagere sig i legaltech-miljøet for at lade sig inspirere og forstå de skalerbare forretningsmodeller, som digitale transformation favoriserer," lyder det.

Som AdvokatWatch tidligere har skrevet om, fik Contractbook for nylig en kapitalindsprøjtning på 26 mio. kr. fra blandt andre Google. Millionerne boostede selvtilliden i legaltech-firmaet, som blev stiftet i 2015.

"Det er stort for os, og det er stort for legaltech i Danmark. Vi har ikke set så mange herhjemme få så betydelig kapital fra venturefonde, så det giver os en tro på, at vi kan gå hele vejen, selv om de store penge typisk ligger på den anden side af Atlanten. Den drøm, man har gået med, bliver lige pludselig virkelig," sagde Niels Martin Brøchner til AdvokatWatch i forbindelse med Googles investering.

Contractbook: "Med al den vækst i legaltech-branchen håber jeg, det eksploderer i 2020"

Dansk legaltech-firma får millioner fra Googles venturekapitalfond

Legaltech-direktør: Klienterne vil kræve, at deres advokat er med på teknologibølgen 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier