AdvokatWatch

Dansk legaltech-firma får millioner fra Googles venturekapitalfond

Det danske legaltech-firma Contractbook har fået en kapitalindsprøjtning på 26 mio. kr. fra syndikat bestående af selveste Google og en gruppe nordiske investorer. 

Niels Martin Brøchner, adm. direktør i Contractbook | Foto: PR/Contractbook

En af de førende danske virksomheder inden for legatech får nu ekstra millioner til at udvikle sit produkt. Google har investeret i Contractbook gennem sin venturefond Gradient Ventures og sammen med Byfounders og en række angel-investorer lægger de 3,5 mio. euro – svarende til ca. 26 mio. kr. – i det danske legaltech-firma.

Det skriver Børsen.

"Nu kan vi bygge det produkt, vi drømmer om, og vi kan ekspandere i det omfang, vi gerne vil. Før havde vi tre eller fire mennesker, der lavede seks menneskers arbejde. Nu har vi seks mennesker, der laver seks menneskers arbejde," siger grundlægger og adm. direktør Niels Martin Brøchner til Børsen.

Contractbook har i dag 30 medarbejdere. Virksomheden sælger digitale løsninger inden for kontraktrelaterede opgaver til jurister og virksomheder på en abonnementsordning. Ifølge Niels Martin Brøchner giver den friske kapital mulighed for at tænke længere ud i fremtiden. Han siger til Børsen, at amerikanske investorer har mere fokus på produktet end europæiske investorer og derfor er mere tålmodige i forhold til indtjening. Investorerne har ikke stillet krav til væksten, men partner i Gradient Ventures Darian Shirazi siger til Børsen, at han tror, at Contractbook "kan blive en multimilliarddollarvirksomhed".

Contractbook blev stiftet i 2015, og platformen har i dag mere end 45.000 brugere. 

Legaltech-direktør: Klienterne vil kræve, at deres advokat er med på teknologibølgen

Legaltech-firmaer vil i dialog med konservativ advokatbranche 

Softwarefirma angriber advokatbranchen: Markedet er ved at være modent  

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier