AdvokatWatch

Så meget tjener norske advokater

En opgørelse fra Dagens Næringsliv viser, at en "ukendt" skatteadvokat med en indtjening på 41,7 mio. kr. topper listen over Norges bedst betalte advokater.

Foto: Thomas Borberg

Han er relativt ukendt i Norge, men han har tilsyneladende alligevel gjort sig bemærket med sin arbejdsindsats – i hvert fald hvis indtjeningen afspejler arbejdsindsatsen.

Advokat Thomas Sassan Farhang fra advokatfirmaet Kvale havde sidste år en indtægt på 41,7 millioner norske kroner – svarende til 31 millioner danske kroner – og han lægger sig dermed klart i toppen af listen over norske advokaters indtjening.

Det skriver Dagens Næringsliv, som har lavet en opgørelse over 700 partnere i Norges 15 største partnerejede advokatfirmaer.

"Jeg er på vej ind i et møde, og har egentlig ikke nogen kommentar til tallene," siger han til Dagens Næringsliv.

Farhang er specialiseret inden for skatterådgivning og køb og salg af virksomheder. På listens anden- og tredjeplads ligger Erling Ueland, managing partner hos Schjødt, og Dag S. Kaada, som er partner samme sted. De har olie- og offshorebranchen som deres specialer og beskæftiger sig blandt andet med opkøb og fusioner. De to advokater har tjent henholdsvis 26,7 millioner norske kroner og 26 millioner norske kroner, hvilket svarer til knap 20 millioner danske kroner.

Ser man alene på advokatfirmaernes indtægter, ligger advokatfirmaet Bahr med den højeste indtjening. De 39 partnere har hver fået 11,6 millioner norske kroner, svarende til 8,5 millioner danske kroner.

Tallene er baseret på de norske skattelister.

Syv Plesner-partnere rykker til Accura  

Dansk advokatfirma topper nordisk M&A-liste 

 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier