AdvokatWatch

Advokatrådet sender flere advokater med ubetalte bøder i Advokatnævnet

Siden foråret har Advokatrådet set sig nødsaget til at rejse flere sager ved Advokatnævnet mod advokater, som ikke har betalt de bøder, nævnet tidligere har pålagt dem. Det har ifølge Advokatsamfundets generalsekretær ikke været et problem tidligere.

Foto: PR / Morten Holtum

Der har været problemer med at få advokater til at betale de bøder, som de er blevet pålagt af Advokatnævnet. Det blev Advokatrådet gjort opmærksom på af nævnets formand, højesteretsdommer Kurt Rasmussen, i sommeren 2018.

Siden foråret har Advokatrådet set sig nødsaget til at indbringe 11 bødesager for nævnet, oplyser Advokatsamfundet til AdvokatWatch. Nævnet har indtil videre behandlet syv af sagerne og pålagt bøder i størrelsesordenen 20.000-80.000 kr. til de advokater, der ved endnu en opfordring ikke har betalt en tidligere bøde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier