AdvokatWatch

Advokatnævnet kvitterer med stor bøde efter for sen betaling

Advokat er blevet pålagt fem bøder på samlet 190.000 kr. af Advokatnævnet de seneste år, men ingen af bøderne er blevet betalt til tiden, og det udløser nu en endnu højere bøde. Advokaten vil have sagen genoptaget i nævnet, ellers indbringer han den for domstolene, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

Foto: Pexels

Gert Verner Jørgensen er efterhånden et velkendt navn i Advokatnævnet. Advokaten har fået mindst ti bøder siden 2007, og nu er han blevet pålagt endnu en, som denne gang lyder på 80.000 kr. til statskassen for brud på god advokatskik, fremgår det af en kendelse fra nævnet.

Den 69-årige advokat, der fik sin beskikkelse i 1989, er i perioden oktober 2014 til november 2017 blevet pålagt fem bøder, der løber op i et samlet beløb på 190.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier