AdvokatWatch

Arbejdsgruppe om legaltech: Man bør tilpasse reglerne

Man må forvente, at der kommer til at ske tilpasninger i reglerne for advokatudøvelse, lyder det fra formanden for Advokatrådets legaltech-arbejdsgruppe, som netop har afrapporteret på et års arbejde.

Martin Lavesen, formand for Advokatrådets arbejdsgruppe for legaltech og managing partner i DLA Piper. | Foto: DLA Piper PR

I et år har en arbejdsgruppe nedsat af Advokatrådet arbejdet på at undersøge advokatsektorens forhold for legaltech. Nu er rådet klar med de første anbefalinger.

Arbejdsgruppen opfordrer Advokatrådet til at arbejde videre med området for at vejlede og tilpasse reglerne inden for legaltech. Man må erkende, at samfundet ikke er statisk, og derfor er reglerne for advokater det heller ikke, siger formand for arbejdsgruppen og adm. direktør i DLA Piper, Martin Lavesen, til AdvokatWatch:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier