AdvokatWatch

Topchef i Lund Elmer Sandager: "Timerytteri" skaber ikke længere værdi

SOMMERSERIE: Carsten Brink, managing partner i Lund Elmer Sandager, glæder sig over tilgangen af en kvindelig partner, da det er et erklæret mål for advokatkontoret at hente flere kvinder ind. Desuden forudser han, at der er et skred på vej i forhold til "timerytteri." Det fortæller han i AdvokatWatchs sommerserie.

Carsten Brink, managing partner i Lund Elmer Sandager, mener ikke, at "timerytteri" længere skaber værdi. | Foto: Lund Elmer Sandager

Hvad er du mest tilfreds med er lykkedes i din virksomhed/organisation i første halvår?

"Vi har altid mange områder i udvikling. Skal jeg nævne noget af det, der har glædet mig mest, så er det både at vi har kunne sige velkommen til en ny kvindelig partner med Annacarina Staunstrup, og at vi har fået tre af vores egne medarbejdere optaget som nye partnere – Mathias Toxværd, Kristian Buus Nielsen, Torsten Hylleberg."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier