AdvokatWatch

EY svarer igen på data-offensiv fra Bech-Bruun: "Vores metode er gennemprøvet"

Det kan godt være, at revisorerklæringer ikke er en ny opfindelse, men det er en velafprøvet metode, som virker. Det siger associeret partner hos EY i kølvandet af, at Bech-Bruun mandag sagde til AdvokatWatch, at man kan lave smartere og billigere kontrol med databehandlere.

Revisorerklæringer kræver langt flere menneskelige ressourcer end et automatiseret spørgeskema. Til gengæld er der ting, man ikke kan undersøge ved et spørgeskema, påpeger EY's leder af GDPR-rådgivning. | Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov.

Revisionshuset EY tager nu bladet fra munden og svarer på den stikpille, Bech-Bruun kom med i et interview med AdvokatWatch mandag. Her sagde Bech-Bruun-partner Thomas Munk Rasmussen, at advokatfirmaet ville forsøge at æde sig ind på markedet for kontrol med databehandlere ved at "sætte strøm til processen" og lave automatiserede spørgeskemaer.

Det står i kontrast til revisionshusenes mere traditionelle og manuelle tilgang med revisorerklæringer, hvor revisionshusene tager ud og foretager interviews. En metode, Bech-Bruun-partneren betegnede som "gammeldags".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier