AdvokatWatch

Bech-Bruun blæser til kamp mod revisionshusene med nyt værktøj

Med et nyt digitalt værktøj vil Bech-Bruun give klienter mulighed for at kontrollere deres databehandlere. Partner fortæller til AdvokatWatch, at det er et alternativ til revisionshusene, som ifølge ham tager op mod 200.000 kr. for kontrol.

Thomas Munk Rasmussen, partner hos Bech-Bruun, vil tage kampen op mod revisionshusene. | Foto: Presse

For at imødekomme et voksende behov for kontrol med data laver Bech-Bruun nu et digitalt værktøj, der skal gøre det lettere for virksomheder at undersøge, hvilket sikkerhedsniveau databehandlere har og handle ud fra det.

"Hvordan påser man egentlig, som påkrævet af lovgivningen, at ens databehandlere har et passende højt teknisk og organisatorisk sikkerhedsniveau. Og hvad gør en organisation, hvis den har rigtig mange databehandlere? Der har hidtil ikke været nogle effektive værktøjer til at håndtere denne problemstilling," siger Thomas Munk Rasmussen, partner i Bech-Bruun og leder af advokatpartnerselskabets compliance & investegationsafdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier