AdvokatWatch

Ny topfigur hos Gorrissen Federspiel: "Vi savner Tomas, men..."

JULESERIE: Frem mod nytår sætter en række profiler i den juridiske verden ord på det forgange år og forventningerne til 2019. Gorrissen Federspiels Martin André Dittmer ser tilbage på en stejl læringskurve efter at være blevet managing partner. Det nye år vil blandt andet byde på mikromotion og indbyggede mentale pauser i hverdagen.

Martin André Dittmer, Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Hvad har været årets vigtigste begivenhed?

"Jeg kan ikke fremhæve en enkel begivenhed som værende den vigtigste, men blot betone, at vi som et firma af specialister inden for juridisk rådgivning besidder en stor knowhow og viden, som vi ikke kun anvender i forhold til den fagspecifikke klientrådgivning og sagshåndtering. I 2018 har vi styrket vores position som videnshus og haft stort fokus på at stille vores viden til rådighed og deltage aktiv i samfundsdebatten om relevante emner. Vi har for eksempel gennemført og været vært ved spændende paneldebatter med blandt andre EU-kommissær Margrethe Vestager om Europas fremtid og ligestillingsminister Eva Kjer Hansen om diversitet på topledelsesniveau. Set i et brancheperspektiv, så har GDPR – persondataforordningen – været på alles læber og har krævet og vil fortsat kræve mange ressourcer i alle brancher og har ændret virksomhedernes arbejdsprocesser betydeligt." 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier