AdvokatWatch

Advokatfirmaer mister terræn inden for ejendomsadministration

Advokatfirmaer forvalter færre ejendomme end tidligere, viser tendens. Det skyldes, at ejendomsadministration i stigende grad bliver en opgave for specialiserede virksomheder. Dermed mister advokatbranchen tilsyneladende området som forretningsgrundlag. Men de vil kæmpe for at bevare det.

Antallet af ejendomme, som administreres af advokatfirmaer, dykker. Det viser en optælling, som EjendomsWatch og AdvokatWatch har lavet.

Tallene er baseret på en optælling foretaget i regnskabsportalen BIQ. Undersøgelsen omfatter 100 advokatfirmaer i København. Ved hvert firma er det blevet gennemgået, hvor mange ejendomme de står registreret som administrator af både før og nu. Tendensen er tydelig. Over en tidsubestemt periode er firmaerne gået fra tilsammen at forvalte 1720 ejendomme til 192. Det er et fald på 89 procent og illustrerer en tendens, hvor advokatfirmaerne administrerer færre ejendomme end tidligere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier