AdvokatWatch

Kontorfællesskab i vækst: "Vi har ikke plads til primadonnaer"

Det københavnske kontorfællesskab Aumento Advokatfirma er vokset over de seneste ti år. Det skyldes blandt andet, at der ikke er penge mellem partnerne og ingen plads til primadonnaer, lyder det fra medstifter og ejer Peter Fredslund.

Advokat og medejer af Aumento Advokatfirma, Peter Fredslund, kan sammen med sin forretningspartner Jens Liebst holde 10 års jubilæum med kontorfællesskabet. | Foto: PR

Det var formentlig ikke jura og forretningsplaner, der blev delt sammen med madpakken i børnehaven i Solrød tilbage i slutningen af 70’erne, hvor de to advokater Peter Fredslund og Jens Liebst første gang mødte hinanden.

Men det skulle vise sig at blive juraen, der knyttede de to børnehavevenner sammen, også som forretningspartnere. Og fredag kan de to så holde 10 års jubilæum med kontorfællesskabet Aumento Advokatfirma, som de ejer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier