AdvokatWatch

Advokater uforstående over for stigning i fejl og erstatningssager

Forsikringsselskaberne oplever en stigning i erstatningssager mod advokater, men i branchen afviser advokater, at de bidrager til statistikken.

"Der er altid nogle, der kan klage over en regning, men jeg har været advokat i mange år, og jeg oplever ikke, at det er blevet værre," siger Vagn Thorup, partner og bestyrelsesformand i advokatfirmaet Lundgrens.

Flere advokater har svært ved at genkende billedet fra flere forsikringsselskaber, der oplever en klar stigning i antallet af advokatfejl og erstatningskrav fra kunder. Ja, der er travlt, men der er ikke flere klager eller heftigere forsøg på at tørre tab af på advokaten, lyder meldingen fra flere advokater.

"Det er ikke os, der påvirker den statistik. Vi vil sige at det er meget, meget fredeligt," siger Vagn Thorup, partner og bestyrelsesformand i advokatfirmaet Lundgrens, der siden starten af 2017 haft en enkelt sag, hvor der er rejst krav mod en af firmaets 80 advokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier