AdvokatWatch

De mellemstore melder om solid fremgang: ”Der er stadig et marked for den advokat, som formår at være inde under huden på sine klienter”

Fremgang i erhvervslivet og dyrkning af specialkompetencer skaber fremgang i de mellemstore advokatkontorer, der venter kamp om de bedste medarbejdere de kommende år.

Torben Bang, managing partner i Skov Advokater i Vejle, mener en dyb forståelse af virksomheders forretning er nøglen til gode resultater. | Foto: Skov Advokater

En række mellemstore advokatfirmaer melder om fremgang og stærke udsigter for de kommende år, drevet af velkørende erhvervskunder, specialistkompetencer og fokus på at være tæt på kunderne.

Skov Advokater i Vejle, der tæller 30 medarbejdere, heraf 13 advokater, vil inden længe aflægge årsregnskab med en omsætning et godt stykke over sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier