AdvokatWatch

Konkurssager bliver klemt i konflikt

Masser af sager blandt andet inden for konkurs vil blive aflyst, hvis en storkonflikt når til Sø- og Handelsretten, lyder det fra retspræsident Henrik Rothe, der navnlig vil prioritere én type sager i tilfælde af strejke.

Retspræsident i Sø- og Handelsretten, Henrik Rothe, forventer aflyste sager, hvis en storkonflikt rammer Sø- og Handelsretten. | Foto: Sø- og Handelsretten PR

Et overblik. Sådan et er man i øjeblikket ved at danne sig i Sø- og Handelsretten, efter at listerne med de statslige arbejdspladser, der er udtaget til konflikt, fredag blev offentliggjort.

For både Djøf og HK Stat har peget på Sø- og Handelsretten i tilfælde at, at der i løbet af foråret bliver udløst en storkonflikt. Konkret betyder det, at 14 dommerfuldmægtige nedlægger arbejdet, oplyser Djøf til AdvokatWatch, samt mellem 15-20 HK’ere, lyder det fra HK Stat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier