AdvokatWatch

Bankernes jagt på compliancefolk bliver stadig sværere

En større efterspørgsel på compliancemedarbejdere resulterer nu i, at det bliver stadig sværere for de større banker herhjemme at rekruttere og fastholde medarbejdere i compliancestillinger.

Flere og større krav inden for complianceområdet har de seneste år skabt ansættelsesproblemer for bankerne, som oplever udfordringer med at rekruttere og fastholde medarbejdere inden for området.

En beskæftigelsesundersøgelse foretaget af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) viser, at det er Danmarks største banker i gruppe 1, som oplever flest ansættelsesudfordringer, når det kommer til compliancemedarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier