AdvokatWatch

Analysehus: Netbaseret jura-rådgivning er kun lige begyndt

Et støt stigende antal net-baserede juridiske virksomheder vil overtage standardopgaverne, og behovet for advokatfuldmægtige vil falde. Det vurderer konsulenthus.

"Der er ingen tvivl om at de e-baserede tjenester allerede har påvirket advokatbranchen meget," siger Henrik Ballebye Okholm, partner i konsulenthuset Copenhagen Economics | Foto: Copenhagen Economics

Opblomstringen af juridiske netvirksomheder, der tilbyder at håndtere for eksempel bolighandler eller testamenter, har udvidet markedet for juridisk rådgivning og presset etablerede advokathuse til at tænke mere digitalt.

Det vurderer konsulentfirmaet Copenhagen Economics, der i flere omgange har analyseret advokatbranchen for brancheforeningen Danske Advokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier