AdvokatWatch

EY-jurister i ny satsning: "Det er som at køre en lille forretning selv"

Tre jurister hos konsulent- og revisionshuset EY står bag en ny rådgivningstjeneste, der skal indfange det stigende antal virksomheder, som etablerer sig uden for deres hjemland, fortæller de til AdvokatWatch. På sigt skal konceptet udvides til resten af Norden.

Fra venstre til højre: Poul Erik Enevoldsen, Maria-Christina Binau-Hansen og Jakob Eik. | Foto: PR

Der er et stort potentiale i at rådgive kunder, der vil etablere sig uden for Danmark, eller udenlandske virksomheder, der ønsker at slå rod i Danmark.

Det mener tre jurister hos revisions- og konsulentfirmaet EY, der har lanceret en ny rådgivningstjeneste for at lukrere på den – ifølge juristerne – voksende kundegruppe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier