Stort advokatfirma udskyder flytning til nyt domicil

Advokatfirmaet DLA Pipers nye hovedkontor står ikke færdigt til sommer som planlagt. Flytningen er udsat til foråret 2021.
Flytningen fra Rådhuspladsen til Østerport II er udsat til foråret 2021. | Foto: Google Maps
Flytningen fra Rådhuspladsen til Østerport II er udsat til foråret 2021. | Foto: Google Maps

Denne sommer havde DLA Piper planer om at forlade kontoret på Rådhuspladsen i København, hvor det tidligere Lett advokater og nu DLA Piper har holdt til siden 2002, for i stedet at tage plads i et nybygget kontorhus ved navn Østerport II.

Men advokaterne må vente med at finde flyttekasserne frem.

"Flytningen til Østerport II er udsat til foråret 2021 og er begrundet i, at færdiggørelsen af bygningen er blevet forsinket," lyder det i et skriftligt svar fra Helle Honoré Jepsen, kommunikationschef i DLA Piper.

"Covid-19 har naturligvis også påvirket denne proces, men den primære årsag er helt almindelig forsinkelse af den indvendige færdiggørelse af byggeriet," lyder det videre.

Det er omkring 220 medarbejdere, der – når byggeriet er færdigt – rykker til Østerport II.

"Baggrunden for at vi flytter er, at vi vil udvikle vores virksomhed og vores samarbejdsrelationer i et moderne og tidssvarende domicil," forklarede Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper, i september 2019.

Østerport II er tegnet af KHR Arkitekter, som vandt opgaven i konkurrence med tre andre arkitektfirmaer. Kontorhuset har modtaget heftig kritik i Berlingske, blevet kaldt "Dødsstjernens HR-kontor" og kåret af Berlingskes læsere som byens grimmeste bygning.

DLA Piper har foruden kontoret på Rådhuspladsen i København også et kontor i Aarhus.

DLA Piper skifter Rådhuspladsen ud med spritnyt kontorhus

Flere advokatfirmaer i London skifter til åbent kontorlandskab 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også