AdvokatWatch

Specialistfirma med erfaren profil i ejerkredsen fordoblet på et halvt år

Advokat fra Bech-Bruun er den nyeste tilføjelse hos Sundgaard Advokater, der et halvt år efter den mangeårige Plesner-partner Pernille Bigaards indtræden i partnerkredsen har fordoblet medarbejderstaben og er flyttet i nyt kontor.

Pernille Bigaard og resten af holdet hos Sundgaard Advokater flyttede 1. april i nye lokaler på Søtorvet 5 midt i København. | Foto: Google Maps

Da Danmarks ukronede konkursdronning Pernille Bigaard ved årsskiftet tog plads i partnerkredsen hos det mindre specialistfirma Sundgaard Advokater efter 33 år i Plesner, lød budskabet i et interview med AdvokatWatch, at "ambitionen er at få sat Sundgaard Advokater på landkortet inden for insolvensretten".

Et halvt år senere fylder firmaet allerede noget mere i landskabet. I hvert fald målt på antallet af medarbejdere, der er fordoblet, siden Bigaard kom til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier