AdvokatWatch

Rivaler melder begge om god dagsform forud for sværdslag om jurakunder

Hverken Schultz eller Karnov har indtil videre oplevet afslag fra kunder på grund af konkurrentens produkt, fortæller direktører fra de to selskaber. Men Schultz har planer om på sigt at tage markedsandele fra Karnov.

Eskil Thygesen, direktør for viden og indhold hos Schultz (tv), og Flemming Breinholt, adm. direktør i Karnov Group, kommer til at krydse klinger, når Schultz lancerer juridisk researchprodukt til efteråret. | Foto: PR

Karnovs udfordring er, at flere kunder har kritiseret prisen på produktet. Schultz' udfordring er at trænge ind på et marked, hvor Karnov hidtil de facto har haft monopol, og levere kvalitet nok til at overbevise kunderne om at vælge deres produkt.

It-selskabet Schultz lancerer til efteråret en færdig version af systemet Schultz Legal Research, som skal være konkurrent til Karnovs domsdatabase. Schultz er begyndt at indgå aftaler med kunder, og Karnov har tidligere meldt ud, at de vil investere midler i at optimere produktet for at stå stærkere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier