AdvokatWatch

Nye partnere skal flytte københavnsk advokatfirma i ny retning

Selvudnævnt GDPR-sherif udfylder tomrum i ejerkreds, mens gammel kending ansættes som partner hos Elmer Advokater, der ommøblerer butikken uden ansættelsesret på hylderne.

Joachim Faber-Rod skal være med til at udvikle området for personskade hos Elmer Advokater, når han tiltræder som associeret partner 1. maj 2020. | Foto: Bigandt Fotografi v/Mikkel Bigandt Oehlenschlæger

Advokatfirmaet Elmer Advokater byder 1. maj velkommen til advokat Joachim Faber-Rod. Han bliver ansat som partner i selskabet, som ved årsskiftet også fik nyt blod ind i ejerkredsen i form af advokat Kira Kolby Christensen.

"Joachim skal være med til at udvikle området for personskade, mens Kira er blevet optaget som ejer med henblik på at udvikle vores rådgivning på persondataområdet," siger Karsten Høj, advokat og partner i Elmer Advokater, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier