AdvokatWatch

Dahl tager vigtigt skridt mod fordobling i Aarhus og har samme plan i København

Med nyt kontor og ny partner på plads i Aarhus er Dahl Advokatfirma klar til den planlagte fordobling i byen. Næste skridt er at gentage succesen i København, fortæller Dahl-chef.

Dahls kommercielle direktør, Anders Madsen Pedersen, leder efter nye kontorer i København. | Foto: Dahl Advokatfirma / PR

Knap er flyttekasserne pakket ud i Dahl Advokatfirmas nye kontor ved Aarhus Havn, inden de skal bruges 150 kilometer østpå i København.

Dahl er i denne uge flyttet til større kontorer i Aarhus for at kunne fordoble medarbejderantallet til 100 frem mod 2025, og advokatfirmaet har samme planer i hovedstaden, hvor ambitionen er at vokse fra 20 til 50 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier