AdvokatWatch

Dahl kaprer partner hos konkurrent i kampen om Aarhus

Det er lykkedes Dahl Advokatfirma at hente ny partner hos konkurrent. Det sker som led i Dahls ambition om at vokse i Aarhus, samtidig med at advokatfirmaet nu flytter til kontor med plads til markant flere medarbejdere.

Jens W. Højmark skifter fra DLA Piper til Dahl. | Foto: PR

Vækstivrige Dahl Advokatfirma har kastet snøren ind i partnerkredsen hos konkurrenten DLA Piper og trukket Jens W. Højmark ud.

Den 42-årige advokat og partner flytter derfor fra den ene ende af Aarhus Havn til den anden, når DLA Pipers kontor i dag bliver skiftet ud med Dahls nye havnedomicil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier