AdvokatWatch

PWC opbygger juridisk afdeling i Jylland med Gorrissen-advokat i spidsen

Revisions- og konsulenthuset PWC gør stiltiende indtog på advokaternes område. Firmaet opretter en juridisk afdeling i Aarhus og vil have advokater fra de store advokatkontorer ind i afdelingen. M&A-advokat fra Gorrissen Federspiel har fået ansvaret for at opbygge den juridiske enhed.

PWC har juridiske afdelinger i Hellerup og Aarhus. | Foto: Line Ørnes Søndergaard

Revisions- og konsulenthuset PWC kastede sig i juli 2018 ind på markedet for juridiske ydelser, og nu er firmaet klar til endnu en satsning, der denne gang bliver i det jyske.

Firmaet har oprettet en juridisk afdeling i Aarhus med selskabsret og køb og salg af virksomheder som omdrejningspunktet. For at finde personen, der kan løse opgaven med at lede og opbygge den nye afdeling, har konsulenthuset været forbi Gorrissen Federspiels M&A-afdeling, hvor de har hentet advokaten Marie Dam Danielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier