AdvokatWatch

Tidligere chefjurist i spidsen for ny satsning hos Advokatgruppen

Det østjyske advokatfirma Advokatgruppen lancerer nyt koncept med en tidligere chefjurist i spidsen. Planen er at gøre op med timepriser og tilgangen til rådgivning i forsøget på at hive de jyske erhvervskunder ind i nettet.

Med et nyt koncept vil Advokatgruppen tættere på klienterne, som skal have mulighed for at købe ydelser til faste priser eller abonnementsordninger. | Foto: Advokatgruppen / PR

Advokaterne i Advokatgruppen vil tættere på klienterne. Ja, endda helt ud på skødet hos medarbejderne i virksomhederne. Og så skal antallet af timer ikke nødvendigvis være udslagsgivende for regningens størrelse.

Det er humlen i den tilgang, som Anders Birch Poulsen har brygget hos sin nye arbejdsgiver Advokatgruppen, hvor den tidligere chefjurist står bag et nyt koncept, der skal tiltrække flere erhvervskunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier