AdvokatWatch

Østjysk advokatfirma henter chefjurist ind som partner

Advokatgruppen ansætter chefjurist for at styrke sin position inden for det private erhvervsliv, meddeler firmaet.

Foto: PR / Advokatgruppen

Advokatgruppen, der har kontor i Aarhus, Horsens og Fredericia, har ansat Anders Birch Poulsen som advokat og associeret partner. Han har erfaring som chefjurist hos blandt andet Nykredit Mægler og køkkenvirksomheden Kvik og kan desuden skrive direktør hos Nybolig Erhverv på cv'et.

Ansættelsen af den tidligere chefjurist er et led i stratgien om at styrke Advokatgruppens fokus på det private erhvervsliv, fremgår det af en pressemeddelelse fra firmaet.

"Ansættelsen af Anders sker som led i Advokatgruppens overordnede strategiplan, som i den seneste tid har budt på optimering og modernisering af firmaets kontor i Aarhus. Vi oplever i øjeblikket en stadig større tilgang af sager indenfor især det erhvervsretlige område, hvor Anders med sin erfaring fra henholdsvis advokatbranchen og det private erhvervsliv, kan være med til at styrke vores position yderligere," udtaler managing partner Nicolai B. Carøe i meddelelsen.

Anders Birch Poulsen kommer til primært at være tilknyttet Aarhus-kontoret. Han har tidligere arbejdet som selvstændig advokat og har været advokat hos det mindre specialistfirma Advokatfirmaet Bjørst og Partner Advokater.

Som AdvokatWatch tidligere har beskrevet, er der intens kamp om at sælge advokatydelser i Aarhus. Store advokatfirmaer som Kammeradvokaten, DLA Piper og Horten har slået sig ned for at få en bid af det jyske marked.

Derudover finder man også advokatkontorerne Clemens, Hjulmandkaptain og Dahl Advokater i Danmarks næststørste by, hvor sidstnævnte forventer at fordoble medarbejderstaben i Aarhus

Advokatgruppen beskæftiger 23 advokater.

Dahl opruster i Aarhus: Ansætter juniorpartner

Hjulmandkaptain øger sin tilstedeværelse i Aarhus

Østjysk advokat: Mellemstore advokatfirmaer rækker ud i vores område 

Aarhus er blevet epicenter for hård konkurrence om det jyske marked 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier