AdvokatWatch

Accura-boss om kæmpe integrationsopgave: Der er en klar symbiose

Med landets absolut største afdeling for fast ejendom har Accuras formand Thomas Weincke høje forventninger til, at advokatfirmaet kan sætte sig endnu tungere på det attraktive ejendomsmarked. Men der ligger en vigtig opgave i at få 38 nye medarbejdere integreret.

"Man har historisk set en større modstandskraft i det danske marked forholdsmæssigt i nedgangstider inden for fast ejendom," siger Thomas Weincke, ledende partner i Accura. | Foto: PR/Accura

Accuras bestyrelsesformand, Thomas Weincke, bevæger sig hjemmevant ned ad gangen på advokatfirmaets kontor i Hellerup. Han er ulasteligt klædt i et snorlige, mørkeblåt jakkesæt og tager høfligt imod AdvokatWatch til en snak om, hvor Accura befinder sig her i de indledende måneder af 2020.

Advokatfirmaet har netop budt 38 nye medarbejdere velkommen fra Plesner, en ikke ubetydelig konkurrent. I forvejen var Accura stærkt kørende på fast ejendom og M&A, som tilsammen udgør 75 pct. af advokatfirmaets omsætning fordelt med 45 pct. på M&A og 30 pct. på fast ejendom. Med det nu tidligere Plesner-hold om bord er der grund til at have høje forventninger til 2020. Og det har Thomas Weincke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier