AdvokatWatch

Tidligere Plesner-partner bliver ny leder i Accura

For at skabe en rolig overgang i den massive flytning af medarbejdere fra Plesner til Accura er øverste hoved i afdelingen for fast ejendom byttet ud med en tidligere Plesner-partner, lyder det fra to partnere.

Foto: PR / Accura

I forbindelse med en af advokatbranchens mest opsigtsvækkende rokader rykkede intet mindre end 31 medarbejdere for en måned siden fra Plesners kobbertårn til Accuras kontorer i Hellerup, hvor de tog plads i afdelingen for fast ejendom.

Dermed blev afdelingen kastet ud på gyngende grund og skal nu til at finde sine ben igen. Da brikkerne i det store puslespil med de i alt 58 mennesker i fast ejendom skulle lægges, er der skiftet ud i toppen, og ejendomsadvokat og partner gennem knap 20 år Henrik Groos kan derfor ikke længere kalde sig øverste chef for fast ejendom. Den titel tilfalder i stedet den nytilkomne partner Jakob Schou Midtgaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier