AdvokatWatch

Mindre revisionsfirma styrker juridisk afdeling

Revisionsfirmaet Roesgaard & Partners har styrket det juridiske ben med ansættelse af Christian Grønlund Nielsen. Han har en fortid i blandt andet Kromann Reumert og Bech-Bruun.

Advokat Christian Grønlund Nielsen | Foto: PR

Det mindre revisionsfirma Roesgaard & Partners har taget Christian Grønlund Nielsen ind som partner for at styrke den juridiske afdeling.

Det oplyser firmaet på sin hjemmeside.

Christian Grønlund Nielsen kommer fra advokatfirmaet Effekt og har tidligere arbejdet for Kromann Reumert og Bech-Bruun. Han er specialiseret inden for M&A, generationsskifte og omstruktureringer.

"Christian tilføjer en betydelig kapacitet til vores afdeling med hans mange års erfaring med skatte- og afgiftsrådgivning, herunder navnlig i relation til omstruktureringer, generationsskifte og virksomhedsoverdragelser. Hans kompetencer vil være med til at sikre R&Ps ekspertise på disse områder," udtaler Peter Nordentoft, partner og leder af den juridiske afdeling i R&P.

Særligt verdens fire store revisionshuse – KPMG, EY, PWC og Deloitte – har de senere år på internationalt plan forsøgt at tage en bid af markedet for juridiske ydelser ved at opruste deres juridiske afdelinger. 

Christian Grønlund Nielsen blev uddannet cand.jur. på Aarhus Universitet i 2002.

Advokaterne gnaver sultent løs af det flæsk, de sidder på

Kromann Reumert udnævner nye partnere – og skifter ud i toppen

13 franske advokater forlader KPMG og vender tilbage til advokatfirma  

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier