AdvokatWatch

Haderslev-advokater flytter ind til centrum

Buch Advokatfirma rykker i april 2020 ind i tidligere bankbygning midt i Haderslev. Dermed får firmaet et længe ventet ønske om en mere central placering opfyldt.

Buch Advokatfirma flytter i april 2020 tættere på centrum i Haderslev. Firmaet har været med til at beslutte, hvordan deres nye lokaler skal indrettes. | Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

I det nye år skifter Buch Advokatfirma lokalerne på havnen i Haderslev ud med en mere central beliggenhed i den sønderjyske by med ca. 22.000 indbyggere.

Det skriver Jydskevestkysten.

Det har længe været et ønske at komme tættere på centrum for advokatfirmaet, der også får plads til at vokse med nye kolleger i de nye rammer i den gamle BG Bank-bygning på Teaterstien 9 midt i Haderslev, hvor firmaet lejer sig ind.

Det sønderjyske advokatkontor, der har afdelinger i Haderslev og Vejen, råder over otte advokater. Det er ifølge Jydskevestkysten planen at tilføje endnu en advokat i foråret til at servicere klienterne, som både er private og virksomheder.

Buch Advokatfirma rykker ind i de nye lokaler i april 2020, når ejendommen er blevet totalrenoveret.

Lokal forankring er nøglen til det regionale erhvervsliv for sønderjyske advokater

Nye lokaler skal gøre nordjysk advokatfirma mere synligt 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier