AdvokatWatch

Nye lokaler skal gøre nordjysk advokatfirma mere synligt

Det mindre advokatfirma Willadsen og Mejlholm rykker i kontorfællesskab tæt på Retten i Hjørring. Håbet er at få en mere fremtrædende placering i den nordjyske by.

Advokatfirmaet Willadsen og Mejlholms nye kontor ligger blandt andet tæt på Retten i Hjørring | Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Advokatfirmaet Willadsen og Mejlholm har fået ny adresse i Hjørring. Det skal gøre advokaterne mere synlige i den nordjyske by, skriver Vendelbo Posten.

"Kontoret ligger tæt på stationen, byen og retten, og her bliver vi meget synlige. Mod vest kommer der et stort skilt op, så vi får mere synlighed ud til en særdeles befærdet vej. Det er vigtigt for os," siger medejer Henrik Willadsen til lokalmediet om den nye base i Vækstcenter Nord, som huser en række forskellige virksomheder.

Advokatfirmaet ejes ligeligt af advokaterne Henrik Willadsen og Simon Mejlholm. De er begge med i Gældsstyrelsens advokatpanel med faste kuratorer til det offentliges konkurssager, hvor de sidder på to ud af 27 pladser i Hjørring retskreds.

Foruden indehaverne er der en jurist samt tre sekretærer på advokatkontoret, som tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhvervsdrivende.

Vejle-advokater rykker i nye rammer

Provinsadvokat i kuratorpanel: "Det er mit indtryk, at det virker"

Kolding-firma flytter i nye lokaler: "Behov for mere synlighed"

DLA Piper giver Kammeradvokaten kamp til stregen i ombejlet kuratorpanel 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fart på energi-rådgivningen, mens mindre advokatfirma bliver en del af forretningen fra årsskiftet, lød det i denne uge fra Bech-Bruun. Derudover bød ugen på kryptoadvokater og en ”tsunami” af regler, der kan blive en lukrativ forretning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier