AdvokatWatch

Tunge profiler skal udvide Hjulmandkaptains jagtmarker i Aarhus

Det nordjyske advokatfirma er ikke færdig med at ruste op i Aarhus, selv om virksomheden næsten har fordoblet antallet af advokater på Aarhus-kontoret i dette efterår. Opkøb er en mulighed, siger managing partner til AdvokatWatch.

Casper Nørgaard, managing partner i Hjulmandkaptain. | Foto: Nils Krogh

Hjulmandkaptain jagter endnu flere muskler i Aarhus, selv om advokatfirmaet netop har udvidet sin tilstedeværelse i den jyske hovedstad markant.

"Vi vil gerne være endnu mere markante i Aarhus og Østjylland, og vi kommer til at blive ved med at lede efter profiler, som kan styrke os," siger Casper Nørgaard, managing partner i Hjulmandkaptain, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier