AdvokatWatch

Selvstændig advokat bygger nyt domicil på spøgelsesgrund

Advokatfirma med hjemsted i Sakskøbing opgraderer sin tilstedeværelse i Præstø, hvor centralt beliggende grund, der lokalt betegnes som en øjebæ, skal blive til nyt domicil, der også vil indeholde udlejningsboliger.

Foto: Finn Frandsen / Ritzau Scanpix

Advokat Charlotte Engelbrecht, der i 2017 udvidede sin tilstedeværelse i Sakskøbing på Lolland med et kontor i Præstø, har købt en centralt beliggende grund i den sydsjællandske havneby. Her vil hun vil opføre et nyt domicil, der udover at skulle huse de fire faste ansatte skal indrettes med udlejningsboliger.

Det skriver Sjællandske.

"Planen er, at det skal være moderne indvendigt, men med et ældre udseende udvendigt," siger hun til avisen og tilføjer, at hun har kontakt til arkitekter fra København, der er eksperter i bevaringsværdige bygninger.

Byggeriet skal opføres på hjørnet af Jomfrustræde og Adelgade, hvor et ubeboeligt hus i årevis har skabt stor lokal debat, men i dag består hjørnet ifølge Sjællandske af en tom spøgelsesgrund, der udgør "byens værste øjebæ".

Det nye domicil skal stå klar i 2020, fremgår det.

Advokat står bag byggeri af knap 300 boliger 

Falster-advokater knopskyder til Lolland

Advokater på Falster finder ny partner i egne rækker 

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier