AdvokatWatch

Ejendomsadvokater rykker til Carlsberg Byen

Husen Advokater forlader Indre København til fordel for Carlsberg Byen.

Husen Advokaters nye domicil | Foto: PR

Husen Advokater flytter fra Havnegade i Indre København til Christen Hus i Carlsberg Byen, fremgår det af en pressemeddelelse fra ejendomsrådgiveren Cushman Wakefield Red, der har stået for udlejningen af ejendommen.

Det er otte år siden, at Husen Advokater, som er specialiseret inden for fast ejendom og tæller ca. 35 medarbejdere, hvoraf 12 er advokater, indtog Havnegade.

Der var behov for et nyt kontor, der "sætter rammerne for det generationsskifte, der er gennemført i virksomheden", lyder det i meddelelsen.

Ifølge Katja Paludan, som er partner hos Husen Advokater, har en flytning til Christen Hus og Carlsberg Byen flere fordele.

"At få virksomheden samlet på én etage giver i højere grad end tidligere mulighed for større vidensdeling, sparring, og socialt samvær, der er kernen i vores specialistvirksomhed inden for fast ejendom," lyder det fra Katja Paludan i pressemeddelelsen, hvor der også står, at firmaet bliver det første, større advokathus, som rykker til Carlsberg Byen. 

Specialistkontor henter ny partner fra Husen Advokater

26 danske advokatfirmaer drager til verdens største ejendomsmesse

Robotter i retsvæsenet: Juridisk drive-by shooting eller dømt til succes? 

Gangsted hyrer tre nye advokater 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier