AdvokatWatch

"Jeg har altid haft den holdning at jeg nok ikke skulle være embedsmand for life"

Der er tale om et comeback til advokatbranchen for Andrew Hjuler Crichton, der de sidste 12 år ellers har arbejdet i centraladministrationen. I et interview med AdvokatWatch sætter han flere ord på sine forestående opgaver.

Andrew Hjuler Crichton, generalsekretær i Advokatsamfundet. | Foto: PR/Morten Holtum.

Da Andrew Hjuler Crichton for 12 år siden skiftede fra advokatbranchen til et sekretariatet i centraladministrationen, der havde fået ansvaret for at omlægge de danske selskabslove, blev han modtaget med åbne arme; han kunne som erfaren advokat med selskabsret som speciale bidrage afgørende til lovgivningsarbejdet med værdifuld, praktisk erfaring fra det virkelige liv.

I dag er Crichton vendt tilbage til advokatbranchen som ny generalsekretær for Advokatsamfundet, og med sig tilbage bringer han nu værdifuld, praktisk erfaring fra lovgivningsarbejdet, som advokatbranchen kan få gavn og glæde af. Selvom Advokatsamfundet ikke er nogen egentlig interesseorganisation eller brancheforening, virker den for at styrke advokatstanden og understøtte retssamfundet, blandt andet ved sin tilsynsvirksomhed. Og så er det af stor værdi at have en frontfigur med erfaring i politikkens tilblivelse og indsigt i mulighederne for at påvirke processen undervejs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier