AdvokatWatch

Udskældt forsvarsadvokat sætter klientplejen over alt andet – kritik eller ej

For kvinden i spidsen for landets største forsvarsadvokatkontor er det vigtigste ikke at vinde straffesager ved domstolene, men at være der for sine klienter – også midt i familiehyggen om lørdagen. Så tager hun med, at hun ikke er lige populær alle vegne.

"Har jeg tiden og kompetencen, så tager jeg sagen. Det er i den grad tilstedeværelse, engagement, performance – og måske i virkeligheden i mindre grad et godt resultat,” siger forsvarsadvokat Mette Grith Stage. | Foto: PR

Forsvarsadvokat Mette Grith Stage har på blot seks år bygget Stage Advokatfirma i Fredericia op til en position som Danmarks suverænt største forsvarsadvokatkontor med over 20 medarbejdere, herunder 10 forsvarsadvokater. Det er et resultat af primært ét centralt og bærende princip, og som har fuldt fokus overalt i virksomheden: Klientpleje.

"Jeg vil selvfølgelig gerne have, at Stage Advokatfirma som firma kendes på de resultater, vi opnår i retten, men da der sker domfældelse i vel omkring 90 pct. af alle straffesager, vil vi stå dårligt, hvis frifindelsesprocenten var det eneste mål for succes. Derfor vil jeg også gerne kendes for den indsats, vi gør for klienterne. Jeg har haft masser af sager, hvor klienten har tabt og efterfølgende siger til mig, at det var et dårligt resultat, men at det ikke var min skyld, for jeg kæmpede virkelig. Så det er dét, jeg gerne vil have, at mit firma står for: Et professionelt team der engagerer sig 100 pct. i klienternes sag. Klientpleje er alfa og omega," fortæller Mette Grith Stage i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier