AdvokatWatch

TVC rykker afdelingen for fast ejendom til Roskilde

Da partneren Lars Mumm rykkede fra TVC's Aarhus-kontor til advokatfirmaet Clemens, tog han de andre advokater inden for fast ejendom med sig. Det førte til beslutningen om at samle specialisterne inden for fast ejendom i Roskilde og delvist København, siger managing partner.

Foto: Colourbox

Der har været mange beslutninger, som skulle træffes og eksekveres, efter fem partnere har forladt advokatfirmaet TVC. En af beslutningerne har været, hvorvidt der skulle rekrutteres nye medarbejdere inden for fast ejendom i Aarhus, efter partneren Lars Mumm flyttede arbejdsplads til advokatfirmaet Clemens og tog de andre advokater inden for fast ejendom med sig.

"Dem har vi ikke umiddelbart tænkt os at erstatte. Men derimod ikke sagt, at hvis der kom nogen udefra, som havde en ejendomsportefølje, og de godt kunne tænke sig at komme ind hos os i Aarhus, så er der mulighed for det. Det er dog ikke noget, vi selv vil bygge op fra bunden i Aarhus," siger Leo Jantzen, managing partner i TVC, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier