AdvokatWatch

TVC rykker afdelingen for fast ejendom til Roskilde

Da partneren Lars Mumm rykkede fra TVC's Aarhus-kontor til advokatfirmaet Clemens, tog han de andre advokater inden for fast ejendom med sig. Det førte til beslutningen om at samle specialisterne inden for fast ejendom i Roskilde og delvist København, siger managing partner.

Foto: Colourbox

Der har været mange beslutninger, som skulle træffes og eksekveres, efter fem partnere har forladt advokatfirmaet TVC. En af beslutningerne har været, hvorvidt der skulle rekrutteres nye medarbejdere inden for fast ejendom i Aarhus, efter partneren Lars Mumm flyttede arbejdsplads til advokatfirmaet Clemens og tog de andre advokater inden for fast ejendom med sig.

"Dem har vi ikke umiddelbart tænkt os at erstatte. Men derimod ikke sagt, at hvis der kom nogen udefra, som havde en ejendomsportefølje, og de godt kunne tænke sig at komme ind hos os i Aarhus, så er der mulighed for det. Det er dog ikke noget, vi selv vil bygge op fra bunden i Aarhus," siger Leo Jantzen, managing partner i TVC, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier