Beierholm går efter at fordoble sin markedsandel inden for to år

Ved lanceringen af en ny onlineportal forventer et af Danmarks største revisions- og konsulenthuse at kunne fordoble sin markedsandel inden for en kort periode.
Foto: PR.
Foto: PR.

Beierholm, der er Danmarks femtestørste revisions- og konsulenthus, forventer at kunne gå fra en markedsandel på 10 pct. til lidt over 20 pct. ved at kunne tilbyde en ny online service til kunderne, skriver Børsen. Det seneste regnskab fra revisionshuset bød på en omsætning på 888 mio. kr., og selskabets adm. direktør, Kenneth Jensen, forventer at den nye service på et år eller to vil kunne skabe så meget vækst, at firmaet kan øge omsætningen med mindst 100 mio. kr.

”Det er ikke nødvendigvis eksisterende dele af det eksisterende marked, vi tager. Vi forventer, at markedet vil udvide sig,” siger Kenneth Jensen til Børsen og understreger, at det ikke skal ses som startskuddet til en konsulentkrig.

I slutningen af måneden vil Beierholm lancere den nye online portal, der skal gøre virksomheders administrative opgaver lettere. Det er især nye regler og love, som bliver ved med at ændre sig, der giver grobund for at kunne tilbyde den nye service. Ifølge selskabets adm. direktør vil Beierholms portal adskille sig fra de andre online-tjenester ved at tilbyde adgang til sparring med en række kompetente rådgivere, som kender virksomhederne og kan rådgive via et chatforum på portalen.

Revisionshuset har ifølge Børsen fordoblet antallet af medarbejdere på fem år og har nu over 1200 ansatte. Samtidig vil Beierholm være på udkig efter nye medarbejdere, for med den nye service opstår der et behov for at have flere medarbejdere tilknyttet, mener direktøren.

Fire ud af fem revisionshuse får henstilling fra Erhvervsstyrelsen

Medie spekulerer i om revisionsbranchens Big Four bliver til Big Three

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også