AdvokatWatch

Viborg-advokater danner ekspertkontor

Viborg-advokaterne Anne-Mette Larsen Rahbek og Dorte Guldbrøn melder om gode erfaringer med at slå deres kompetencer sammen i et og samme hus.

Foto: Colourbox

Knapt et år efter fusionen mellem de to viborgensiske advokater Anne-Mette Larsen Rahbek og Dorte Guldbrøn, melder advokaterne om succes, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

De to erfarne advokater valgte i januar at gå sammen under firmanavnet Rahbeck Guldbrøn Advokater. En beslutning de begge glæder de sig over. Sammen med tre sektretærer og en jurastuderende, har de to advokater oprettet et kontor med ekspertise indenfor rådgivning i familieret, dødsbobehandling og strafferet.

"Vi er virkelig glade for det. Vi har valgt at fokusere på de tre nævnte hovedområder, og det giver os en mulighed for at fordybe os i sagerne på en anden måde. Samtidig kan vi sparre med hinanden, og er der noget, vi skal have løst, så tager det tre minutter," siger Anne-Mette Larsen Rahbek til avisen.

Foruden de nævnte områder arbejder virksomheden også med konfliktløsning i form af mediation, da Anne-Mette Larsen Rahbek også er uddannet mediator.

De to advokater kender hinanden fra et tidligere job, hvor de har arbejdet sammen i et andet af Viborgs advokatfirmaer.


Dahl henter advokat hos DLA for at styrke procesteam

Anklager vil tjekke politifolks ulovlige kig i rapporter

Forsiden lige nu

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Medieomtale af Bech-Bruun gik for vidt

DR må rette og beklage udsagn om advokatfirmaet i sin omtale af sagen om udbytteskat. Bech-Bruun reagerede søndag på en række beskyldninger i flere medier ved at bede om berigtigelser og slå fast, at virksomheden "forbeholder os i det hele taget vores stilling i enhver henseende."

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier