AdvokatWatch

Dahl henter advokat hos DLA for at styrke procesteam

Procesafdelingen hos Dahl Advokafirma har haft vokseværk siden stiftelsen i 2017. Nu har firmaet hentet en ny advokat fra DLA Piper til Aarhus-teamet, der i dag tæller 30 medarbejdere. (Opdateret.)

Foto: Colourbox

(Artikel opdateret kl. 11.40, antal ansatte tydeliggjort, underrubrik ændret.)

Et ønske om at prøve noget nyt samt mulighed for yderligere specialisering inden for proces har nu fået advokat Christina Nissen til at sige farvel til DLA Piper til fordel for Dahl Advokatfirma.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Christina Nissen bliver en del af Dahls procesafdeling, og hun bliver tilknyttet kontoret i Aarhus.

"Jeg syntes, at det var tid til at prøve noget nyt efter at have fået fodfæste i branchen som advokat. Jeg brænder for at arbejde med proces og har fået øjnene op for det i mit tidligere virke," siger Christina Nissen til Viborg Stifts Folkeblad.

Hos DLA Piper arbejdede hun med proces, voldgiftssager og insolvensret, men hun fortæller til avisen, at hun hos Dahl får mulighed for yderligere faglig specialisering inden for proces.

Dahls procesafdeling har siden stiftelsen i 2017 haft gevaldigt vokseværk, og selskabets Aarhus-afdeling er gået fra nul til 30 medarbejdere. Procesafdelingen beskæftiger omkring 10 mand, oplyser Dahl til AdvokatWatch.

Ny Dahl-advokat: "Det, man fortryder, er ofte det, man ikke gør"

Dahl efter heftigt vækstår: Advokater skal være bedre til forretning 

Dahl-direktør om nyt juridisk forskningscenter: Man kunne være mere proaktiv  

Dahl Advokatfirma samarbejder med IT-Branchen om standardkontrakter  

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier