EY styrker satsning på juridisk rådgivning med nyt opkøb

Revisions- og konsulentfirmaet EY opruster på det juridiske område med købet af Riverview Law. DLA Piper er blandt sælgerne.
"Dette opkøb understreger EY's position som ledende disrupter af juridisk service," siger Cornelius Grossmann, chef for EY Global Law, om købet af Riverview Law. | Foto: LinkedIn
"Dette opkøb understreger EY's position som ledende disrupter af juridisk service," siger Cornelius Grossmann, chef for EY Global Law, om købet af Riverview Law. | Foto: LinkedIn

Revisions- og konsulentfirmaet EY tager nu endnu et offensivt skridt inden for juridisk rådgivning. EY overtager firmaet Riverview Law, et stærkt teknologidrevet, juridisk rådgivningsfirma.

"Købet af Riverview Law vil udvide EY Laws eksisterende tilbud og tilføre talent inden for juridisk innovation og forandring af den operative model, samtidig med at det vil give EY's eksisterende teknologitilgang til juridiske managed services (teknologibaseret outsourcing af juridiske ydelser, red.) yderligere fremdrift," hedder det i en pressemeddelelse fra EY.

DLA blandt sælgerne

Blandt sælgerne er ifølge branchemediet Legal Week advokatfirmaet DLA Piper, der var med til at søsætte Riverview i 2012 med en ejerandel på 21 pct. Andelen er gradvist blevet sænket til 14 pct. Flere partnere i DLA investerede også personligt i Riverview men sælger nu ifølge Legal Weeks oplysninger også deres andel.

“Juridiske managed services er et af de hurtigst voksende segmenter i det juridiske marked. Dette opkøb understreger EY's position som ledende disrupter af juridisk service," siger Cornelius Grossmann, chef for EY Global Law.

Konsulenthuse vokser på jura

EY og de tre øvrige store revisions- og konsulenthuse – KPMG, Deloitte og PwC – har alle store juridiske afdelinger, som vokser i disse år, bl.a. har alle fire oprustet i Asien gennem det seneste år. I Danmark er det kun EY, som har en velvoksen juridisk satsning, men AdvokatWatch kunne i juni afsløre, at PwC starter en ny juridisk afdeling, PwC Law, der skal ledes af den hidtidige chef for EY's juridiske division, Henrik Kany.

Globalt har EY over 2000 advokater ansat.

EY efter chef-exit: Law vil stadig være et vigtigt område for os 

PwC snupper partner fra EY og opbygger ny juridisk afdeling 

EY opruster i kampen mod advokatfirmaer  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun, har som kurator allieret sig med kapitalfond i sagen, hvor Christian Stadil, hans far og en tidligere direktør i familiens konkursramte rederi er blevet sagsøgt. | Foto: Pr / Bech-bruun

Ugens bedste historier på AdvokatWatch