AdvokatWatch

Odense-advokat melder hus forbi i konsollideringsbølge: "Det er lettere, når der kun er én til at bestemme"

Hos Maare Advokatanpartsselskab i Odense er der ingen planer om at hoppe med på vognen af fusioner og opkøb i advokatbranchen. "Jeg har tidligere været en del af et større hus, og jeg gider ikke al det besvær mere," forklarer indehaver Ole Maare.

Foto: Colourbox

Konsolideringen i advokatbranchen på Fyn har været til at få øje på de seneste måneder. Først var det Kielberg Advokater, som gik sammen med lokale Aagaard Advokater, og bare to uger efter kunne øens største advokatkontor, Focus Advokater, og Advokatfirmaet Henning Moritzen meddele, at man fremover ville arbejde under samme tag.

Men mens der altså bliver rusket op i de gamle advokathuse på øen, så forventer en af de tilbageværende, mellemstore advokathuse i Odense ikke at ride med på bølgen. Hos Maare Advokatanpartsselskab fortæller indehaver Ole Maare, at han ingen planer har om at blive en del af de større huse på Fyn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier