AdvokatWatch

Endnu et advokatfirma klar med udbudsportal

Horten melder sig nu i rækken af advokatfirmaer, der tilbyder en digital udbudsportal.

Når kravet om pligt til at anvende elektroniske kommunikationsmidler ved udbud træder i kraft 1. juli, er advokatfirmaet Horten klar med en ny digital kommunikationsportal.

Horten har indgået et samarbejde med Inno:vasion om lancering en udbuddet.dk, som gør det muligt at kommunikere 100 pct. elektronisk i forbindelse med udbud.

I en pressemeddelelse udtaler partner og advokat Andreas Christensen, at de ofte store transaktionsomkostninger, der er forbundet med gennemførelse af udbud, kan fjernes ved en elektronisk gennemførelse af udbuddet.

"Kravet bør derfor ikke ses som unødigt bureaukrati, men for at kunne mindske de administrative omkostninger har vi udviklet en platform, der er nem at anvende for alle parter," siger advokat og partner Andreas Christensen.

Andre advokatfirmaer har ligeledes lanceret en udbudsportal. I marts søsatte Bech-Bruun samme digitale værktøj, ligesom Kammeradvokaten tidligere har lanceret digitaleudbud.dk.

Kammeradvokaten: Køb vores

Både Kammeradvokaten og Bech-Bruun har ligeledes digitale platforme inden for insolvens med henholdsvis konkursportalen.dk og insolvensportal.dk.

Kammeradvokatens managing partner, Tomas Ilsøe Andersen, har tidligere sagt til AdvokatWatch, at han gerne ser andre advokathuse købe Kammeradvokatens digitale løsninger. Men det har Horten altså ikke valgt i denne omgang.

De tekniske krav til den elektroniske kommunikation i forbindelse med udbud omfatter blandt andet, at en platform eller database som udgangspunkt skal være kompatibel med almindelige anvendte måder at kommunikere på, så man for eksempel kan bruge pdf.

Ligeledes er der krav om, at måde at kommunikere på skal være gratis og overholde en række tekniske krav til dataintegriteten.

Tomas Ilsøe: Vi kan sælge digitale løsninger til vores danske konkurrenter  

Bech-Bruun skærper det digitale kapløb med Kammeradvokaten

Bech-Bruun bliver global DPO for dansk medicinalkoncern 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier