AdvokatWatch

Bech-Bruun skærper det digitale kapløb med Kammeradvokaten

Bech-Bruun lancerer digital udbudsplatform og går dermed på endnu et område i direkte konkurrence med Kammeradvokaten.

Bech-Bruun og Kammeradvokaten har nu begge lanceret digitale løsninger til udbudsrunder og konkursbehandling | Foto: Kammeradvokaten

Bech-Bruun søsætter nu et nyt digitalt værktøj, der gør det muligt at afvikle udbudsrunder digitalt, og skærper dermed konkurrencen med Kammeradvokaten på det digitale område.

"Med vores nye digitale udbudssystem, Udbudssystemet.dk, kan I få afviklet jeres udbud digitalt på en let og enkel måde og samtidig få kvalitetsikret jeres udbudsmateriale," skriver Bech-Bruun på sin hjemmeside.

Nye regler indebærer, at al kommunikation i forbindelse med en udbudsprocedure fra den 1. juli 2018 skal ske elektronisk. Bech-Bruun vil hente nye udbudskunder ved blandt andet at samle alle dokumenter, spørgsmål og svar på samme platform samt sikre udfyldelsen af det fælles europæiske udbudsdokument, en øvelse der ifølge firmaet ellers "giver udfordringer i mange udbud".

"Vi rådgiver jer om udbudsstrategien, udarbejder udbudsmateriale og gennemfører udbuddet i Udbudssystemet.dk," skriver Bech-Bruun på hjemmesiden.

Konkurrence med Kammeradvokaten

Kammeradvokaten, der har bebudet et massivt fokus på digitale investeringer, har tidligere lanceret en platform til digitale udbud, digitaleudbud.dk.

Bech-Bruun og Kammeradvokaten er også i direkte konkurrence på et andet digitalt område, nemlig håndteringen af konkurser. Kammeradvokaten lancerede sidste år Konkursportalen.dk, mens Bech-Bruun fulgte efter i februar med Insolvensportal.dk.

Kammeradvokaten investerer "massivt" i fintech 

Bech-Bruun lancerer digital løsning til konkurser

Gorrissen Federspiel vokser: Har ansat det største antal nyuddannede jurister i firmaets historie 

Lundgrens opruster igen: Snupper M&A-profiler fra konkurrent  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier