Lundgrens hopper på den digitale bølge

Advokatfirmaet Lundgrens er på vej med et digitalt pilotprojekt, hvor robotter skal overtage opgaver inden for M&A og fast ejendom. 
Seniorpartner og formand i Lundgrens, Vagn Thorup.
Seniorpartner og formand i Lundgrens, Vagn Thorup.

Med en mere offensiv strategi og satsning inden for M&A og fast ejendom gør advokatfirmaet Lundgrens nu klar til at lade robotter overtage en del af virksomhedens arbejdsopgaver.

Det fortæller Lundgrens bestyrelsesformand, Vagn Thorup, til dagbladet Børsen.

I første omgang skal robotterne supplere inden for områderne M&A og fast ejendom, hvor Lundgrens har oprustet heftigt den seneste tid.

"Vi er meget optaget af den kunstige intelligens, der vil overtage en række advokatopgaver. Eksempelvis due diligence ved køb og salg af virksomhed er en kedelig proces, som sagtens kan overtages af en robot. Den bliver ikke træt i datarummet kl. 24, ligesom der er en række processer inden for fast ejendom, der kan digitaliseres," siger Vagn Thorup og fortæller, at advokatfirmaets ledelse er "fast besluttet på snarest at søsætte et pilotprojekt."

Ifølge Børsen har Lundgrens inden for de seneste måneder indrettet organisationen og forretningsmodel på den nye teknologi og robotternes indtog i virksomheden.

Ambitionen er ikke at blive blandt landets største advokatfirmaer, men inden for M&A og fast ejendom vil advokaterne fra Lundgrens gerne "bide skeer med de helt store huse".

AdvokatWatch har tidligere skrevet om Lundgrens oprustning inden for M&A og fast ejendom. Senest hentede advokatfirmaet Peter Bruun Nikolajsen, Pia Lykke Mathiasen og Kasper Haarløv Pedersen fra det konkurrerende advokatfirma Delacour.     

Lundgrens opruster igen: Snupper M&A-profiler fra konkurrent  

Kammeradvokaten vil tjene penge, mens advokaterne sover: Lancerer digitalt værktøj på nye markeder

Bech-Bruun om kunstig intelligens: "Som at få 1000 nye medarbejdere" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også