AdvokatWatch

Lundgrens opruster igen: Snupper M&A-profiler fra konkurrent

For anden gang i år har advokatfirmaet Lundgrens hentet en klynge af profiler fra en anden virksomhed. Denne gang drejer det sig om tre advokater inden for M&A. Managing partner, Thomas Stampe, håber på yderligere oprustning.

Lundgrenshar oprustet med tre nye M&A-profiler. Fra venstre partner Peter Bruun Nikolajsen, advokat Pia Lykke Mathiasen og advokat Kasper Haarløv Pedersen. | Foto: Lundgrens PR

Advokatfirmaet Lundgrens har endnu engang været ude og sondere terrænet for nye kompetencer, og denne gang er det lykkes at hente tre nye M&A-profiler til selskabet.

De nye advokater er Peter Bruun Nikolajsen, som samtidig er blevet en del af partnerkredsen, Pia Lykke Mathiasen og Kasper Haarløv Pedersen. De kommer alle tre fra advokatfirmaet Delacour.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier